Today.ua

У мерії Харкова розповіли про тарифи на опалення і гарячу воду в наступному опалювальному сезоні

Тарифи на опалення і гарячу воду в Харкові можуть переглянути, якщо влада міста не знайде необхідні компенсаційні механізми. Як зміняться платіжні квитанції на послуги ЖКГ в опалювальному сезоні 2021-2022.

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов зазначив, що в поточному опалювальному сезоні харків'яни платили за старими тарифами. Уникнути підвищення цін на опалення і гарячу воду вдалося завдяки компенсації з міського бюджету.

Ігор Терехов підкреслив, що в період опалювального сезону 2020-2021 рр тарифи не виросли ні на копійку, більш того, «Харківські теплові мережі» перерахували всі платежі, які мешканці міста вносили з початку року.

В майбутньому опалювальному сезоні мерія Харкова теж має намір зберегти існуючі на сьогоднішній день тарифи на тепло і гарячу воду в незмінному вигляді. Заради цієї мети ведеться пошук всіх можливих компенсаційних механізмів.

«Зараз ми думаємо, як зберегти ці ж тарифи на наступний опалювальний сезон, як знайти відповідну компенсацію в міському бюджеті, щоб тариф залишився незмінним», - заявив виконуючий обов'язки міського голови Харкова.

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова виявили цех з виробництва алкогольних напоїв. Організатори змішували спирт з технічною водою і збували в кафе і магазини області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ