Today.ua

У Харкові на три дні обмежать рух тролейбусів і трамваїв

Жителів Харкова попередили про тимчасові незручності, які виникнуть у зв'язку із застосуванням часткової зупинки громадського транспорту. Чим викликані зміни в русі тролейбусів і трамваїв?

У департаменті інфраструктури Харківської міськради повідомили, що 30, 31 березня та 1 квітня з 10:00 до 15:00 в двох районах міста буде обмежено рух громадського транспорту. Через ремонтні роботи на Салтівці не ходитимуть тролейбуси, а на Олексіївці скоротять маршрути трамваїв.

У зазначений час на ділянці від РК станція метро «Героїв Праці» до РК «Північна Салтівка - 2» не ходитимуть тролейбуси вулицями Академіка Павлова, Леся Сердюка і Наталії Ужвій. Причина - регламентні профілактичні роботи на тяговій підстанції. Тролейбуси №48 продовжать курсувати без змін, в штатному режимі.

По вулиці Клочківській на ділянці від проспекту Перемоги до РК «вулиця Новгородська» рух трамваїв буде зупинено в останні дні березня з 10:00 до 15:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові значно подорожчало опалення. Жителі міста обурені, що Ігор Терехов не дотримав своєї обіцянки і до кінця поточного опалювального сезону тарифи на тепло були підвищені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ